Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 344 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,48 g |
Tuky | 5,23 g |
Vláknina | 4,83 g |
Cholesterol | 497 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 17,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepičí polévka pro duši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVrr
Moje poznámka
Slepičí polévka pro duši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVrr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 2 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 6 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 3 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 6 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 7 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 9 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 9 hodinami
Tématické fráze:
polévka z výpeku,
slepicí polévka,
dlouhý slepičí vývar,
co vse patri do slepici polevky,
aachje kontakt,
jak vařit slepičí vývar polévku,
slepičí vývar z pomalého hrnce,
slepice recepty,
slepiči fašírka,
vyvařené slepičí tuhé maso recepty,
co z masem ze slepicí polévky.,
jak připravit slepici,
slepičí polévka s pomalého hrnce,
polevka z pytliku slepici,
slepice fašírky,
slepičí vývar recept pro začátečniky,
slepičí vývar labuznik,
slepičí polévka a řapíkatýceler,
slepičí polévka názor,
jak vařit tuhou slepici
Suroviny:
slepice,
játra kuřecí,
víno bílé suché,
šafrán,
pepř,
sůl,
vegeta,
ocet vinný,
celer řapíkatý,
mrkev,
petržel,
celer,
libeček,
celer,
petržel,
česnek,
cibule,
pórek,
rajče
Komentáře (18)
ad slepice 5 hodin varena- my to proste nejime. tecka.
Ale notááák, nedělejte z rcp až takové kino
Existuje rčení o umění "vařit z vody" a zde asi autorka předpokládá že na TOP jsou inteligentní umělci, kde i začínající kuchta pochopí, že 10 porcí se z trošky vína a octu neuvaří a neuvaří
Ale až bude aachje: tu vodu dopisovat do postupu, tak by bylo pro začínající kuchty dobré zmínit, že voda má býti studenou
A tuhé maso? Možná jen nevhodně zvolené slůvko. Možná se autorce eklovalo spojení "jako hadra"
Mně ale zajímá ještě jedna věc: v surovinách receptu jsou uvedené jako tekutiny: 2 dl vína, lžíce octa. Žádná voda, vývar. V čem tedy tu polévku vaříte? Ve výpeku s vínem? A 5 hodin? Toho výpeku rozhodně na dobu 5 hodin nemůže být tolik. A v troubě také nic nepodléváte. Mrkněte se na to. Na fotografii je vidět, že tam té tekutiny je dost.
http://www.toprecepty.cz/recept/3740-slepici-obed/, pretože mäso zo sliepky nie je mäkké rýchlo. Tak sa sliepka varila a potom piekla, takže mäso je mäkké, tiež nechápem, o akom tuhom mäsa sa tu hovorí.
Keď som sa vydala, tak som kdesi našla recept na toto :
http://www.toprecepty.cz/recept/2552-slepice--na-k...
Ale ako píše casino, všetko sa dá s tým urobiť, my sme napr. mäsom z hovädzej polievky nastavovali fašírky. Rozhodne sme mäso nevyhodili len preto, lebo sa z neho varila polievka.
Pro neééé?
Podobně vařívám tuto polévku http://www.labuznik.cz/recept/hovezi-vyvar-falesna...
A vyvarené, tuhé, prázdne mäso nepoznám.