Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hlavu necháme půl hodiny ve studené vodě odmočit, ostrým nožem očistíme, uzená žebírka opláchneme v teplé vodě.
Krok 2: Hlavu osolíme, okořeníme, vložíme spolu s uzenými žebírky do pekáče se sádlem s nakrájenou cibulí na céčka a česnekem na plátky.
Krok 3: Podlijeme vodou a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme cca 1,5 hodiny kostí nahoru, pak otočíme a další hodinu dopékáme za občasného podlévání a polévání.
Krok 4: Servírujeme rypáček, líčko a uzené žebírko.
Podáváme s hořčicí a křenem.
Podáváme s hořčicí a křenem.
Zveřejněno 23. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gurmánský talíř
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8XW
Moje poznámka
Gurmánský talíř
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8XW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 16 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 19 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin voňavý kmínový chléb
Wanilor před 1 hodinou
Hovězí na červeném víně
horackovapetra před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 9 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 9 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 9 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 13 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 14 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 15 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
gurmánské recepty,
vepřová líčka,
vařená uzená žebra,
vařená vepřová hlava,
vepřová hlava,
vařená žebra,
uzená vepřová hlava,
vepřová hlava recepty,
vepřová hlava vařená,
vepřové líčka,
uzená hlava,
gurmánský recept,
uzená žebra vařená,
vaření vepřové hlavy,
vepřove líčko,
veprova licka recepty,
veprova hlava recept,
uzená hlava recept,
vařena hlava,
vepřová žebra vařená
Suroviny:
hlava vepřová,
žebra uzená,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
křen,
sádlo,
hořčice,
chléb
Komentáře (8)