Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 583 kJ / 2 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,50 g |
Tuky | 130,50 g |
Vláknina | 7,81 g |
Cholesterol | 4,88 g |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 81,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ynr2
Moje poznámka
Hovězí pajšl na divoko v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ynr2
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 16 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 16 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 1 hodinou
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne z cukety
stanik před 1 hodinou
Americké okurky
JiriSeidler před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 2 hodinami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 2 hodinami
Cuketové zelí
janatka před 2 hodinami
Cuketové halušky
janatka před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plíce recept,
hovězí plíce recepty,
pajšl - telecí kořínek na smetaně,
plíčka na smetaně z divočiny,
hovězí plice,
recept na hovězí plice,
pajšl z králíka,
hovězí plíce na smetaně,
hovězí kořínek,
pajšl z hovězího masa,
pajsl,
pličky,
telecí pajsl,
pajšl z divočiny,
kořínek omáčka,
pajšl recept,
pomaly hrnec recepty,
korinek omacka/pajsl,
plíčky na smetaně v pomalém hrnci,
kůzle pajšl
Suroviny:
pajšl hovězí,
cibule bílá,
cibule červená,
koření divočina,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
rozmarýn,
máslo,
mouka hladká,
bylinky
Komentáře (33)
Jinak myslím, že si každý může dát barvu cibule jaká mu chutná, nám to takhle chutnalo a moc a i cibule se snědly pěkně s křenovou hořčicí
Barva: hnědá, č.2 nepatrně sytější
Vůně: č.1 voní nepatrně více po cibuli
Chuť: stejná, ale č.2 je o chlup (asi tak o veverčí) jemnější
V normálním jídle normální člověk patrně nepozná žádný rozdíl
Největším přeqapením ale je, že oba vývary z neloupaných cibulí jsou znatelně NAHOŘKLÉ
Omlouvám se, špatně jsem to níže formuloval
Z rcp vyplývá, že uvařená cibule je v podstatě vedlejší produkt, který slupl pán domu...
My budeme degustovat jen tu cibulovou vodu, tedy 2 vývary z cibulí připravené.
Jen tak, pro srandu králíkům, jsem koupil přehršel různobarevných cibulí a o víkendu otestuji na mančaftu zda poznají rozdíl mezi v 1. hrnci vařenou žlutou a ve 2. hrnci vařenou bílou a červenou cibulí... Uvidíme
...a z té cibulové vody uvařím asi francouzskou cibulačku po našem, tedy zasmaženou. No, samozřejmě že ne "francouzským máslem", neboť zahušťovat VÝVAR tímto způsobem je poněkud mimo mísu...
Jo a babička ještě k tomu kořínek myslela i mozeček, což jsem teda nechápala
Na smetaně tu jsou také recepty - viz http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=pa...
Poučte ma, vďaka