Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 522 kJ / 2 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,28 g |
Tuky | 96,10 g |
Vláknina | 53,50 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 262,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové ragú a jáhlové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAxM
Moje poznámka
Zeleninové ragú a jáhlové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAxM
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 22 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 22 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno 20. 10. 2025 11:16:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 1 hodinou
Borůvkové muffiny
olivka před 2 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 3 hodinami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 3 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 3 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 3 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 4 hodinami
Tématické fráze:
varenistomem,
jáhly se zeleninou recept,
použití jáhlové mouky,
zeleninové krokety,
krokoty z jáhel,
kvetakove karbanatky,
jáhly recepty,
zeleninové ragu penne,
zeleninové krokety bez mouky,
jahlovekrokety,
bravcove medajlonky s,
jáhlové moučníky,
ragů z zeleniny,
jáhlové šištičky,
použití zeleninového vývaru,
ragů ze zeleniny recept
Suroviny:
kapusta růžičková,
brokolice,
mrkev,
kedlubna,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
smetana na vaření,
sůl,
pepř bílý mletý,
šťáva citronová,
cukr,
cibule,
máslo,
jáhly,
vejce,
bujón zeleninový,
nať petrželová,
sůl,
ořech muškátový strouhaný,
olej
Komentáře (8)