Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 984 kJ / 1 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,87 g |
Tuky | 91,79 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
Moje poznámka
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
Nejnovější recepty
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 12 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 15 hodinami
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 16 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové rizoto pro nejmenší
ZuzkaBob před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
rostislav949 před 4 hodinami
Čertovy houby
Sahula před 7 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 7 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 7 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 7 hodinami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 7 hodinami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 8 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 9 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
amalie.rokosova před 10 hodinami
Tématické fráze:
koňská líčka,
líčka v pomalém hrnci,
vepřova líčka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec s časovačem recepty,
hovezi licka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec kaufland,
hovězí líčka pomalý hrnec,
koňská líčka recepty,
líčka s fazolkami,
jak vařit hovězí líčka pomalý hrnec,
hovezi licka v pomalém v pomalém hrnci,
vařené maso v pomalém hrnci,
koňská líčka recept,
stupne vareni pomaly hrnec,
vepřová líčka s fazolkami,
recepty k pomalému hrnci,
vařeni v pomalem hrnci,
hovězí líčka v pomalém hrnci po po burgundsku,
líčka pomalý hrnec,
dvojí vaření
Suroviny:
líčka koňská,
líčka hovězí,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
koření,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř čtyř barev,
kmín drcený,
vločky chilli,
koření oregáno,
sůl,
petrželka,
cibulka jarní,
kopr,
fazolky zelené,
chléb,
vývar,
voda
Komentáře (14)
Loudalek-to je krasny vyraz
Podstatou pomalého hrnce je přece právě pomalé vaření, kdy se vyvar s masem jen táhne a maso pomalým vařením získá obzvlášť dobrou chuť
Tlakáč -to je úplně jiný způsob vaření.