Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 984 kJ / 1 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,87 g |
Tuky | 91,79 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
Moje poznámka
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 29 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 46 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
koňská líčka,
líčka v pomalém hrnci,
vepřova líčka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec s časovačem recepty,
hovezi licka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec kaufland,
hovězí líčka pomalý hrnec,
koňská líčka recepty,
líčka s fazolkami,
jak vařit hovězí líčka pomalý hrnec,
hovezi licka v pomalém v pomalém hrnci,
vařené maso v pomalém hrnci,
koňská líčka recept,
stupne vareni pomaly hrnec,
vepřová líčka s fazolkami,
recepty k pomalému hrnci,
vařeni v pomalem hrnci,
hovězí líčka v pomalém hrnci po po burgundsku,
líčka pomalý hrnec,
dvojí vaření
Suroviny:
líčka koňská,
líčka hovězí,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
koření,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř čtyř barev,
kmín drcený,
vločky chilli,
koření oregáno,
sůl,
petrželka,
cibulka jarní,
kopr,
fazolky zelené,
chléb,
vývar,
voda
Komentáře (13)
Loudalek-to je krasny vyraz
Podstatou pomalého hrnce je přece právě pomalé vaření, kdy se vyvar s masem jen táhne a maso pomalým vařením získá obzvlášť dobrou chuť
Tlakáč -to je úplně jiný způsob vaření.