Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 873 kJ / 2 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,65 g |
Tuky | 96,92 g |
Vláknina | 38,35 g |
Cholesterol | 1,84 g |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 285,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klWx
Moje poznámka
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klWx
Nejnovější recepty
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 4 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 4 hodinami
Grilované zeleninové placičky
Přidáno před 4 hodinami
Řepné palačinky s tvarohovým krémem a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocné řezy s mirabelkami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 20 minutami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 1 hodinou
Džem z červeného rybízu
douver před 2 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 2 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 4 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 4 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 5 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 5 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 6 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 8 hodinami
Tématické fráze:
recept na mraky- zavářka do polévky,
knedlíčky strouhani,
strouhání do polévky,
strouhani z jater,
strouhání do polévek,
knedlíckova polévka,
knedličkova jatrova polévka recept,
banketky kladno,
recepty paní hajné ze „šlajfu
Suroviny:
kost hovězí morková,
hruď hovězí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
pórek,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
játra vepřová,
strouhanka,
vejce,
majoránka,
květ muškátový,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
mouka hrubá,
vejce,
pepř,
sůl
Komentáře (5)
Pepíčku,Tvé recepty jsem zatím vždy hodnotila kladně,ale tady vážně nemohu...
Zavarku obvykle varim zvlast, nemame radi zakalenou polevku.