Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 108 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,06 g |
Tuky | 30,10 g |
Vláknina | 12,27 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 48,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové medailonky s tuřínem a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2pq
Moje poznámka
Vepřové medailonky s tuřínem a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2pq
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 17 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 46 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s tuřínem,
varime s turinem,
veprove medailonky zapecene s brambory,
jak se připravuje tuřín,
maso s tuřínem,
tuřín s brambory,
tuřín recepty,
recept brabory maso recepty,
kuřecí s tuřínem,
varit s pannky,
uprava veprové pannky páře,
brabory s tuřínem,
vepřové maso z tuřínem,
vepřové maso z tuřínem,
vepřové kostky s tuřínem,
recepty jak pripravit turin,
turin recepty na úpravu,
recepty s turinem a veprovym,
turin a jeho uprava v kuchyni,
tuřín v páře
Suroviny:
panenka vepřová,
sůl,
pepř drcený,
tuřín,
brambory,
olej řepkový,
mouka hladká,
čerstvé bylinky
Komentáře (9)
Tva uprava s panenkou je velmi lakava.Jednoduche a ciste chute.
chocolate:Tobě taky děkuji, tuřín jsem teď začala kupovat častěji, docela nám zachutnal, připomíná chutí a vůní kedlubny. Myslím, že nebudeš zklamaná. Připravuji ho většinou jen v takové základní úpravě a moc nekořením.