Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 959 kJ / 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,17 g |
| Tuky | 1,28 g |
| Vláknina | 12,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 934 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 42,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený lilek z Albert magazínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRYl
Moje poznámka
Zapečený lilek z Albert magazínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRYl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečený lilek,
recepty zapečený lilek,
lilek recepty,
pečené lilky albert,
albert zapečený lilek s rajčaty,
zapékaný lilek albert,
zapečený lilek s rajčaty albert,
zapečené lilky albert,
lilek rajcata albert recept,
recept z magazinu albert na hermelín,
recepty lilek,
lilek s chilli a se skořicí,
albert nový magazín,
recept na zapečený lilek,
albert recept lilek rajče,
albert magazín červen,
albert recepty lilky,
zapečenlileks passatou,
zapečený lilek s kozím sýrem,
albert magazin novy
Suroviny:
lilek,
olej olivový,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
skořice,
rajče loupané,
nať petrželová,
sůl,
pepř
Komentáře (4)