Suroviny
Porce: 20 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 516 kJ / 1 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,15 g |
Tuky | 62,60 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 143,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto: Suroviny smícháme dohromady v hladké nelepivé těsto a dáme vychladit do druhého dne. Vymačkáme do košíčků a pečeme při teplotě 180 °C. Po vychladnutí vyklopíme.
Krok 2: Krém: Rozehřejeme cukrářskou cukrovou polevu a vmícháme tvaroh. Vyšleháme do hladké konzistence, vyšleháme smetanu a vmícháme do čokoládového tvarohu.
Krok 3: Dohotovení: Jahody umyjeme, odstopkujeme a necháme okapat. Krém nastříkáme sáčkem s řezanou trubičkou do studených upečených košíčků. Zdobíme ovocem a mátou. Jahody potřeme cristaline, abychom zamezili osychání.
Zveřejněno 10. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Racio košíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8PL
Moje poznámka
Racio košíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8PL
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
racio recepty,
rama cremefine ke šlehání,
racio cukroví,
rama cremefine ke šlehání kde koupit,
dietní korpus,
nízkotučný cokoladovy krem,
smetana ke šlehání rama cremefine,
racio,
dietní košíčky,
kde koupit rama cremefine na šlehání,
racio.cz,
rostlinná šlehačka rama koupit,
rama cremefine na šlehání,
ckp neředěná,
cristaline,
cukrářská kakaová poleva charakteristika,
racio zakusek,
racio zákusky,
košíčky dietní,
košíčky recept
Suroviny:
tuk hera,
tvaroh nízkotučný,
mouka hladká,
cukr moučkový,
tvaroh nízkotučný,
rama cremefine,
jahody,
ovoce,
máta
Komentáře (10)
Před dalším zpracováním se ředí ztuženým pokrmovým tukem v poměru 3:1, CKP neobsahuje žádné kakaové máslo na rozdíl od čokolád a máčecí hmoty. Kakaové máslo je nahrazeno ztuženým tukem. CKP má proti máčecí hmotě nebo čokoládě tu výhodu, že ji není nutné temperovat.