Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 864 kJ / 1 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,10 g |
Tuky | 111,56 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 5,38 g |
Sůl | 13,43 g |
Sacharidy | 42,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vampíří strach
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mB
Moje poznámka
Vampíří strach
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mB
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 8 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
odpalované těsto na věnečky,
paprikové piré,
kakaova pomazanka recept,
věnečky z odpalovaného těsta recept,
věnečky z odpalovaného těsta,
brokolicová pomazánka,
dinove recept,
dinove recepty,
vampíří pomazánka,
pomazánky do odpalovaného těsta,
odpalované těsto s pomazánkou,
vampíří strach ze sýru pomazánka,
brokolicová pomazánka recept,
vampíří pomazánky,
strouhaná dýně nakládaná,
hříbkový Majolka®,
klasická česnekova pomazánka,
kaštanová pomazánka,
česneková pomazánka odpalované těsto,
repová pomazánka
Suroviny:
sýr nastrouhaný,
majolka,
česnek,
mléko,
sůl
Komentáře (5)