Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 864 kJ / 1 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,10 g |
Tuky | 111,56 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 5,38 g |
Sůl | 13,43 g |
Sacharidy | 42,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vampíří strach
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mB
Moje poznámka
Vampíří strach
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mB
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 7 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 7 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 7 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 1 hodinou
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
Alamatej před 2 hodinami
Cikánské cukroví
Annnn před 3 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 3 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 3 hodinami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 4 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 4 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 4 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
odpalované těsto na věnečky,
paprikové piré,
kakaova pomazanka recept,
věnečky z odpalovaného těsta recept,
věnečky z odpalovaného těsta,
brokolicová pomazánka,
dinove recept,
dinove recepty,
vampíří pomazánka,
pomazánky do odpalovaného těsta,
odpalované těsto s pomazánkou,
vampíří strach ze sýru pomazánka,
brokolicová pomazánka recept,
vampíří pomazánky,
strouhaná dýně nakládaná,
hříbkový Majolka®,
klasická česnekova pomazánka,
kaštanová pomazánka,
česneková pomazánka odpalované těsto,
repová pomazánka
Suroviny:
sýr nastrouhaný,
majolka,
česnek,
mléko,
sůl
Komentáře (5)