Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 994 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,98 g |
Tuky | 38,54 g |
Vláknina | 6,02 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 30,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8Kw
Moje poznámka
Naložené masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8Kw
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Tématické fráze:
giros jeho příprava,
jak nalozit maso,
naložené kuřecí maso roštáci,
jak naložit maso na kotlík,
jak naložit jelení maso,
jak dlouho vydrží naložené kuřecí maso,
naložené kančí,
kanci nalozene,
nalozene kureci maso,
naložené,
jak dlouho může být naložené maso?,
jak dlouho naložit maso,
na jak dlouho naložit maso,
naložit maso,
lák na kančí maso,
naložené kuřecí kousky,
jak dlouho může být naložené kuřecí maso,
naložené vepřové maso,
jak naložit maso do laku,
jak naložit telecí maso
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
rajče,
kečup sladký,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
Mám příhodu - jeden z těch hostů pravil - jé ta rýže vypadá skvěle, co to je za druh? Jeho kolega - neblbni to je přece pohanka, ten první - blbost, to bych nejed a tohle mi chutná