Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička s hromádkou

Šťavnatému plátku vepřové krkovice odolá opravdu málokdo. Navíc když ji zapečete se směsí slaniny a eidamu, její chuť pak bude o to zajímavější. Skvěle ji doplní třeba pečené brambory.

Hodnocení receptu je 5,0 (51×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

24. 4. 2010 15:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 510 kJ / 839 kcal
Bílkoviny5,46 g
Tuky84,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

24. 4. 2010 15:34

Hned bych si ďobla:-p:-p:-p:yes:+2

barbra

24. 4. 2010 15:25

Hm,vypadá to dobře!+1:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovička na pánvi krkovička zapečena krkovice babicovy dobroty rychla krkovicka krkovice recept krkovice recepty recepty z krkovice krkovička recepty krkovička na pánev krkovička v bramboráku krkovička na paprice krkovička s tatarkou krkovička z remosky krkovička na panvy krkovicka s bramboracky užasná krkovička recepty krkovička krkovička s krkovička s hromatkou krkovička s hromádkou-recept

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, hořčice, mouka hladká, olej, cibule, slanina anglická, paprika sušená sladká, sýr eidam

TopRecepty.cz

Krkovička s hromádkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NOvz