Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 725 kJ / 7 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,59 g |
Tuky | 500,27 g |
Vláknina | 36,15 g |
Cholesterol | 973 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 586,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé ořechové trojúhelníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/795A
Moje poznámka
Křupavé ořechové trojúhelníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/795A
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 8 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
křupavé ořechové cukroví,
ořechové medové trojhránky,
ořechové mlsani,
ořechové plátky,
křupavé cukroví,
cukrovi trojuhelnicky,
orechove trojuhelnicky cukrovi,
oříškové trojúhelníčky,
trojuhelníčky s marmeládou,
křupavé ořechové cukroví plněné čokol,
pšeničné klíčky moučníky,
cukrovi bez psenice,
orechove trouhelnicky nepecene,
pšeničné klíčky,recepty,
pšeničné klíčky recepty,
trojuhelnicky,
vánoční trojuhelníčky,
hts,
babiččiny dorty, diana,
krupave ořechové cukroví recepty
Suroviny:
krupička,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr,
vejce,
prášek do pečiva,
marmeláda meruňková,
máslo,
cukr,
šťáva citronová,
šťáva pomerančová,
ořechy,
voda,
čokoláda
Komentáře (16)
Těsto je jako křehké těsto, místo krupičky by šla i hrubá mouka, ale chuťově by nebyl ani rozdíl vidět. Recept je jednoduchý - viz fotky a křehkost tam dělá ta vrstva ořechů s máslem a cukrem, která s marmeládou (tou nešetři) chuťově stejně "přebije" celé těsto.
Kdyby se Ti zdálo, že se povrch chce připalovat - raději ho ke konci pečení přikryj pečícím papírem nebo alobalem - píši proto, že každá trouba je jiná.
Jen nevím kdy to zvládnu všechno vyzkoušet co už jsem si uložila do oblíbených