Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 256 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 30,31 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 54,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j25
Moje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j25
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
maso na šalvěji,
jake maso na rizky,
nejlepší maso na řízky,
rizky z veproveho masa,
vepřový přírodní řízek,
přirodni řizek z vepřoveho masa,
šalvěj na maso,
jaké vepřové maso na řízek,
kotlety na šalvěji,
jak dlouho smažit vepřový řízek,
jaké maso na vepřového řízky,
jake maso na vepřový řizek,
vepřové maso recepty,
kotleta na šalvěji,
maso na řízky,
recepty maso na šalvěji,
řízky,
přírodní řízek z vepřové kotlety,
veprovy rizek z jakeho masa,
šalvěj a maso
Suroviny:
mouka,
šalvěj čerstvá,
řízek vepřový,
olej olivový,
máslo,
cibule červená,
šťáva citronová,
cukr moučkový,
rajče,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)