Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 256 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 30,31 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 54,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j25
Moje poznámka
Vepřové řízky na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j25
Nejnovější recepty
Chilli cukety
Přidáno před 44 minutami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječná pomazánka
Valis před 1 minutou
Špagety s mletým masem
Valis před 2 minutami
Linecké řezy s jablky
Jajav před 42 minutami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 48 minutami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 1 hodinou
Cuketová krémová polévka
dejna před 1 hodinou
Čokoládový piškot
Monkrizova před 2 hodinami
Čočka na kyselo
Paion před 2 hodinami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
brtna před 2 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Koffi před 3 hodinami
Tématické fráze:
maso na šalvěji,
jake maso na rizky,
nejlepší maso na řízky,
rizky z veproveho masa,
vepřový přírodní řízek,
přirodni řizek z vepřoveho masa,
šalvěj na maso,
jaké vepřové maso na řízek,
kotlety na šalvěji,
jak dlouho smažit vepřový řízek,
jaké maso na vepřového řízky,
jake maso na vepřový řizek,
vepřové maso recepty,
kotleta na šalvěji,
maso na řízky,
recepty maso na šalvěji,
řízky,
přírodní řízek z vepřové kotlety,
veprovy rizek z jakeho masa,
šalvěj a maso
Suroviny:
mouka,
šalvěj čerstvá,
řízek vepřový,
olej olivový,
máslo,
cibule červená,
šťáva citronová,
cukr moučkový,
rajče,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)