Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 779 kJ / 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,84 g |
| Tuky | 0,85 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 87 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 40,34 g |
Postup přípravy
Pokud chceme, ale není to nutnost, můžeme si k rybě přidat i baby karotku, jako já. Moc mi chutnala.
Zveřejněno 10. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filet na citronu (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2yr
Moje poznámka
Rybí filet na citronu (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2yr
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 23 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 1 hodinou
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 1 hodinou
Vrstvený salát
Haname před 3 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 4 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 7 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 7 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 7 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 7 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 8 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 8 hodinami
Tématické fráze:
ryba v parním hrnci,
filé v parním hrnci,
parní hrnec recepty,
ryby v parním hrnci,
treska v parním hrnci,
halibut filet recepty,
rybí filety recepty,
pangasius v parnim hrnci,
ryba vařená v parním hrnci,
filety v parním hrnci,
recepty pro parní hrnec,
ryba v parním hrnci recept,
losos v parním hrnci,
rybí filet,
uprava rybiho file dia,
jak pracovat s parním hrncem,
ryba z parního hrnce,
recept n a krevety ve skořápce,
recepty parní hrnec,
treska parní hrnec
Suroviny:
pangasius,
citron,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř,
rýže,
masox hovězí,
voda
Komentáře (21)