Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 618 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,85 g |
| Tuky | 5,67 g |
| Vláknina | 2,45 g |
| Cholesterol | 19 mg |
| Sodík | 452 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 6,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Purpurová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQl4
Moje poznámka
Purpurová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQl4
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 13 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 21 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 22 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 22 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 7 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 8 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 8 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 9 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 9 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 10 hodinami
Uherská pěna
Daami před 11 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 13 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 13 hodinami
Tématické fráze:
fazole purpurová,
pomazánka z červených fazolí,
pomazánka z fazolí z konzervy,
červená fazole pomazánka,
purpurova fazole,
fazole purpurová recepty,
blikni.cz,
fazole purpurové,
purpurové fazole,
fazolva pomazanka s bazalkou,
paštika z fazolí a celeru,
slaný nálev na syr,
recept purpurové fazole,
fazolové pomazánky z konzervy,
pomazánka z fazolí v konzervě,
purpurová zelná polévka,
pomazánka z červených fazolí z konzervy,
fazolová paštika s bazalkou,
fazole porek pomazanka,
purpurová fazole recepty
Suroviny:
fazole červené ve slaném nálevu,
česnek,
pórek,
sýr tavený,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)