Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 618 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,85 g |
Tuky | 5,67 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 19 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 6,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Purpurová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQl4
Moje poznámka
Purpurová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQl4
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 11 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 11 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
fazole purpurová,
pomazánka z červených fazolí,
pomazánka z fazolí z konzervy,
červená fazole pomazánka,
purpurova fazole,
fazole purpurová recepty,
blikni.cz,
fazole purpurové,
purpurové fazole,
fazolva pomazanka s bazalkou,
paštika z fazolí a celeru,
slaný nálev na syr,
recept purpurové fazole,
fazolové pomazánky z konzervy,
pomazánka z fazolí v konzervě,
purpurová zelná polévka,
pomazánka z červených fazolí z konzervy,
fazolová paštika s bazalkou,
fazole porek pomazanka,
purpurová fazole recepty
Suroviny:
fazole červené ve slaném nálevu,
česnek,
pórek,
sýr tavený,
bazalka čerstvá
Komentáře (2)