Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Country" maso

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

8. 8. 2010 16:42

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 660 kJ / 875 kcal
Bílkoviny142,80 g
Tuky20,40 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy18,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jassluc

18. 7. 2011 13:12

Taky už jsem vyzkoušela a je to jednoduché a hrozně dobré :)

Lerajka Lerajka

18. 5. 2011 19:06

moc dobry recept :yes: je tam fura zeleniny a masicka :D dneska jsem uvarila a pecka ;-):-D diky

tapka

20. 4. 2011 21:47

Díky za tip - určitě vyzkouším na sobotní oběd:-p. Už mi dochází fantazie - díky za tyhle tipy. Maso naložím do své oblíbené Majolky® Hellmanns a country koření - to je výborné a máme ho moc rádi - už se mi sbíhají sliny:)

hannka

9. 4. 2011 15:40

už vím, co bude zítra na oběd:) miluji zeleninu, ostatní doma zase maso, tak se podělíme:) a hlavně s tím nestrávím celé nedělní dopoledne.. díky za recept:)

merilin

17. 3. 2011 22:33

:-Ksuper receptík,určitě vyzkouším.:-8:yes:

Rozmaryna

12. 2. 2011 21:29

Je to velmi dobré, pekla jsem to z plecka. Použila jsem marinádu na steaky zn. Kotányi. :yes:

helena

4. 2. 2011 17:13

úžasné, dávam 10 bodov :-)

kiviak

25. 1. 2011 11:05

Je to super recept. Moc nám to chutnalo:yes:

Novis

16. 1. 2011 18:57

Bylo to vynikající, fakt mňamka :yes::yes::yes:

terisek.simkova

31. 12. 2010 14:03

vypadá to skvěle a určitě to vyzkouším....:-)):yes:;-)

Hana

22. 11. 2010 13:13

Vynikající recept! Děkuji za inspiraci!

mari1912

21. 11. 2010 16:14

Vynikající:yes:A hlavně kreativní...

sinkognitos sinkognitos

13. 10. 2010 11:46

Dnes jsem vařila k obědu a výborné. Je paráda, že si každý může udělat svoji variantu. Já třeba koupila červené fazole s kukuřicí bonquele a je to výborné. Konečně nějáký nezvyklý recept. Mám pocit, že pořád vařím to samé, totiž. Super nápad ;):-K

madlina

2. 10. 2010 13:35

výborné, právě připravuji a dávám bodík:yes:

susanita

18. 8. 2010 12:24

výborné.:-) dávam bod :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: marinada na veprove maso červené fazole recept jak upravit lososa country fazole recept country recepty vepřové maso country super recepty z vepřového masa vepřové country maso jak upravit žampiony marinády na maso vepřové country veprova panenka marinada marináda na vepřovou panenku recepty maso marinády na vepřové maso jak se dela marcipan co z vepřového masa výborná marináda vyborna marinada na maso country fazole

Suroviny: maso vepřové, žampióny, rajče, cibulka jarní, fazole červené ve slaném nálevu, nať petrželová, marináda

TopRecepty.cz

"Country" maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KL4Y