Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené těstoviny "Všehochuťky"

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 8. 2010 21:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rodina nejí houby, moji dnešní večeři, takže jsem využila příležitost a vyčistila lednici od zbytků. Zároveň mě inspirovat předchozí recept s hořčicí ve vejci....a už u této přípravy zůstaneme, je to vynikající....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

30. 9. 2013 20:44

tož dobré to bylo;-):-D:yes:

Eliza Eliza

16. 8. 2010 11:14

Také občas nakoupím něco, co mě v obchodě zrovna zaujme, ale dělám to tak, že si k tomu přikoupím další potřebné, aby se dalo připravit jako pokrm.
S těmi zbytky to dělám jinak - když vidím, že se už šunka, salám, sýr apod. nedojí, protože každý jde po čerstvě nakoupeném, ale i např. žampiony, pórek, cibulka, nakonec i pečené maso - tak vše dávám do mrazáku do jedné krabičky (suroviny samostatně zabalím) a pak jednou za čas udělám pizzu. Je to vlastně zadarmo večeře (jen udělám těsto) a všichni máme pizzu rádi.

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 8. 2010 11:06

Jsem na tom stejně, jako Isahu.:-( Jdu do obchodu, napsaný lístek, který samozřejmě zapomenu na stole doma:-(. Koupím všechno, mimo toho, co jsem měla na lístku.:-D Pak musím ještě několikrát znova do obchodu. Taky mi zbyde salám, sýr, kus anglické, které ještě lze spotřebovat. Jinak vše posílám pejskům do Petřvaldu. Takže se mi recept taky moc líbí.;-)

isindy isindy

16. 8. 2010 10:45

Elizo, nesouhlasím;-), myslím, že i invenční zpracování zbytků může být recept ;-) v každé rodině se čas od času v lednici nahromadí kousky sýra, uzeniny či zeleniny, které už by bylo dobré dojíst...pak jsou takového recepty myslím na svém místě - lépe přeci suroviny zpracovat, než vyhodit ;-)
Máš můj obdiv, pokud se ti daří udržet nákup potravin a stav v lednici v plánované rovině :yes:, já se o to snažím celý život, do obchodu jdu s plánovaným lístkem a odcházím s neplánovaným nákupem :-D:-D:-D, ale je fakt, že to zase všechno zpracuji, jídlo se u nás nevyhazuje ;-)

Eliza Eliza

10. 8. 2010 01:04

Může to být dobré a moc...;-) Ale je to vlastně recept?
Nic takového, jako "čistění lednice od zbytků" nedělávám, kupuji víceméně programově ty suroviny, z kterých chci vařit. Tak nevím, jestli bych si na vaření šla koupit něco, co u ostatních zůstalo v lednici jako zbytky ;-):-D.
Nazvala bych to "invenčním zpracováním zbytků", ne receptem, který nabízím ostatním k realizaci.:-)

isindy isindy

9. 8. 2010 22:55

bibi, díky za tip, ráda zkusím ;-):-p

Bibinka Bibinka

9. 8. 2010 22:29

Isahu, tohle přesně dělám, když probírám lednici, ještě si přivařím pár brambor, rozkrájím je jako na salát a zamíchám s těstovinama, někdy to zaleju vajíčkama, nebo tam dám sýr a bylinky. Prostě v improvizaci se tu může každý vyřádit;-) a s těma bramborama to vyzkoušej, je to fakt dobrý, mám tu i recept, myslím Mišmaš;-) Dávám 4.boda:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 8. 2010 21:07

Zase po dvacáté hodině:-Oa opět mňamka:-p+:yes:

hugou

9. 8. 2010 21:05

už jenom to foto ,musí to být mnamka:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recept na zapečene těstoviny zapečené těstoviny zapečené těstoviny s mlekem jak zpracovat pečené maso zapečené pizza těstoviny jak zpracovat zbytek pečeného kuřete zapečené těstoviny ze zbytkú pečené těstoviny zapečené zbytky masa zapečené těstoviny recept jak zpracovat zbytky masa co se zbytky uzenin zapečené těstoviny recepty zbytek těstovin zbytek těstoviny testoviny s mlekem zapečené potraviny zapékané těstoviny jídla ze zbytků uzenin zapečené těstoviny se zbytky masa

Suroviny: cibule, cuketa, houby, česnek, salám, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, olej, mléko, vejce, hořčice, mouka hladká, vegeta, těstoviny

TopRecepty.cz

Zapečené těstoviny "Všehochuťky"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmOK