Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 575 kJ / 1 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 112,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 11,25 g |
Postup přípravy
Šlehačka by se neměla celá vypéct, jen zezlátnout.
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4w
Moje poznámka
Maso na šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w4w
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na šlehačce,
maso se šlehačkou,
maso pečené ve šlehačce,
vepřové na šlehačce,
pečené maso se šlehačkou,
kotleta na šlehačce,
vepřová pečeně na šlehačce,
kuřecí maso na šlehačce,
slehackove maso,
šlehačkové kotlety,
maso slehačka,
vepřové maso se šlehačkou,
vepřové maso ve šlehačce,
kotlety na šlehačce,
veprove kotlety na slehacce,
vepřové se šlehačkou,
vepřové maso šlehačka,
maso pečené na šlehačce,
pečené na šlehačce,
pečené maso na šlehačce
Suroviny:
kotleta,
smetana ke šlehání,
pepř,
sůl
Komentáře (1)