Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 465 kJ / 2 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,04 g |
Tuky | 176,32 g |
Vláknina | 14,18 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 28,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zámecký paprikový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZYD
Moje poznámka
Zámecký paprikový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZYD
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 5 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 18 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 23 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková polévka
Kajkajak před 24 minutami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 27 minutami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 49 minutami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 2 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 2 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 3 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 5 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 7 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 15 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
paprikovy gulas,
guláš z paprik,
kolik papriky do guláše,
paprikovy spek,
slany gulas,
guláš s paprikou,
guláš z papriky,
paprika do gulaše,
paprikový guláš recept,
gulaše s papriky,
čili guláše,
paprykovi guláš,
guláš paprika,
recept gulas paprika,
paprikoví gulaš,
guláš paprikový,
recepty z paprik,
paprikovej guláš,
kdy papriku do guláše,
zámocký guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
špek,
olej olivový extra virgin,
česnek,
pasta papriková,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
chilli,
pepř,
vývar,
jíška,
bylinky
Komentáře (17)