Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 684 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,72 g |
Tuky | 126,75 g |
Vláknina | 17,30 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 90,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekové brambory v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R11w
Moje poznámka
Špekové brambory v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R11w
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 29 minutami
Šunkofleky II
Honza62 před 53 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 1 hodinou
Holandský řízek
Kristina1 před 1 hodinou
Srdíčka na smetaně
brtna před 4 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 4 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 5 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
špekové brambory,
recepty v tlakovém hrnci,
brambory v tlakáči,
brambory z tlakového hrnce,
tlakový hrnec brambory,
brambory se špekem,
vaříme v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit brambory,
vareni v tlakovem hrnci,
recepty pro vaření v tlakovém hrnci,
doba vaření v tlakovém hrnci,
brambory v papíňáku,
tlakový hrnec recepty,
jak dlouho vařit brambory ve slupce,
recepty na vaření v tlakovém hrnci,
brambory tlakový hrnec,
doba vaření brambor,
recepty pro tlakovy hrnec,
jak varit v tlakovem hrnci,
hrnec na brambory
Suroviny:
brambory,
slanina,
cibule,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (87)
Dnes jsem je musela ušťouchat.Měla jsem každou bramboru jiného tvaru a na talíři by to nevypadalo hezky
Posílám díky a foto
Je to vážně velice rychlá dobrota
Já pokud chci mít brambory stejnoměrně"opečené"tak během vaření 1-2 krát opatrně zatřesu z hrncem do stran.Brambory se tím jakoby přehodí a nejsou přichycené ke dnu hrnce.To samé zopakuji i po vypnutí tlakáče.