Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí kmínový chleba

Domácí chléb sypaný kmínem je voňavý, křupavý a nepřekonatelný. Nejlepší je kváskový, ale ten vyžaduje dostatek času na přípravu. Když chceme upéct časově nenáročný dobrý chléb z droždí, bude se nám hodit tento recept.

Hodnocení receptu je 5,0 (252×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min bez doby kynutí

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

17. 9. 2010 20:48

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 612 kJ / 3 970 kcal
Bílkoviny122,80 g
Tuky45,42 g
Vláknina40,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy747,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

soňa

12. 3. 2013 11:49

Dobrý den, také prosím o recept na kváskový chleba - sona.si@centrum.cz . Děkuji moc. Soňa

lucvok

8. 3. 2013 16:53

Právě jsem ho dopekla a je vynikající!!! Soli jsem dala 3lžičky a přidala slunečnicová semínka. Lepší jsem nejedla :yes:

lucvok

8. 3. 2013 15:36

kváskový - prosím také o recept na vaclavikova88@seznam.cz Děkuji

Martina

8. 3. 2013 10:57

prosím o recept na kváskový chléb harvanovam@gmail.com

kvaskovy chleb

7. 3. 2013 11:58

Dobrý den, taktéž moc prosím o zaslání receptu na kváskový chleba na frydrychovska@gmail.com. Moc děkuji :)

Maruška

12. 2. 2013 17:34

Falli: Dejte ho kynout do košíku na rohlíky.A už jste vařili knedlíky v mikrotenových sáčcích? Pohledám návod a odešlu :))

Hana a Ivca

7. 2. 2013 11:09

Dobrý den.Připojuji se k zájemcům o Váš recept na kváskový chleba. Prosím, o zaslání na můj e-mail Phoebe0007@seznam.cz Předem děkuji.

Jarus87 Jarus87

7. 2. 2013 09:34

Tak už mám chléb upečený:-)
dělala jsem ho s poloviční dávky a s těstem se pracovalo jedna radost:yes:
Než jsem chléb začla dělat tak jsem četla i jinde že ho někdo nechává kynout i 6h.tak jsem ho klidně nechala do ránna kynout;-).
K receptu bych dodala akorád to(hlavně pro začátečníky)že během pečení to chce párkrát potřít zbylím vajíčkem nebo vodou.

p.kastankova

6. 2. 2013 21:16

prosila bych také zaslat receptík na babiččin kváskový chlebík na p.kastankova@seznam.cz Děkuji mockrát

Jarus87 Jarus87

6. 2. 2013 12:11

Prosím Vás jak jste udělala ty mřížky na chlebu?ha už to čtu!bohůžel jsem už párkrát zkoušela udělat takovou mřížku na závin a nepovedlo se.
Chystám se dneska péct poprvé domácí chléb a udělám ten Váš pak dám vědět jak se povedl.

Honza

5. 2. 2013 22:52

kváskový: Mohu poprosit o recept na janvenkrbec@seznam.cz Díky moc. :-)

Jiří Rozínek

5. 2. 2013 21:56

Dobrý den, můžete mi, prosím, poslat recept na Váš kváskový chléb?. Děkuji za vaši ochotu i Váš čas.
JiříRozínek
jiri.rozinek@seznam.cz
731578482

Zdena

4. 2. 2013 16:15

kváskový:prosím také o zaslání receptu na kváskový chléb na mail zcerka@seznam.cz:-/ děkuji

george george

3. 2. 2013 20:03

george george: Tož se povedl vypadá fajně a i chutná fajně;-):yes:

george george

3. 2. 2013 15:10

Tož skusíme třeba se povede:yes:;-)

1 13 14 15 16 17 23

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí chleba recept na domácí chleba chleba recept recept na chleba domácí chléb domácí chleba recept kmínový chléb domácí chleba recepty kmínový chleba domácí chléb recept nejlepší recept na domácí chleba nejlepší recept na domácí chléb domácí chléb recept z chlebové mouky nejlepsi domaci chleba jak upect domaci chleba recept na domácí chléb jak upect chleba nejlepší domácí chleb chléb domácí kminovy chleb recept

Suroviny: mouka hladká, voda, sůl, kmín celý, droždí, olej, cukr, voda, kmín celý

TopRecepty.cz

Domácí kmínový chleba

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yX66