Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 250 kJ / 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,84 g |
Tuky | 15,59 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 16,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka z vepřové kosti s masovými kuličkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2K2
Moje poznámka
Zeleninová polévka z vepřové kosti s masovými kuličkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p2K2
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 17 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 4 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
veprova polevka,
varene veprove kosti,
polévka z vepřové kosti,
vepřová polévka s kostí,
veprove kosti,
polévka z kostí,
polévka z kostí z kotlety,
polevka z kotlety,
vepřová polévka z kostí,
polevka z vepřové kotlety,
dobra veprova polevka,
masové koule do polévky,
vepřové kosti polévka,
polévka s vepřových kostí,
polévka vepřová,
polevka s kosti,
polévka z vepřových masových kostí,
vjetnamská vepřová polévka,
bruselská vepřová líčka,
polevka z veprovych kosti
Suroviny:
kosti vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
cibulka jarní,
kmín celý,
majoránka,
koření nové koření,
sůl,
masox,
vejce,
mouka hladká,
pažitka
Komentáře (7)