Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,46 g |
Tuky | 84,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na slanině osmahneme cibule, vložime naporcovaného zajíce, okořeníme, po chvíli podlijeme a dusíme doměkka.
Krok 2: Maso vyndáme, omáčku zaprášíme moukou, přidáme víno a podle chuti citrónovou štávu.
Krok 3: Procedíme, maso vložíme zpět a necháme proležet.
Zveřejněno 12. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZkV
Moje poznámka
Zajíc na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZkV
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 15 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 1 hodinou
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 4 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 6 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 7 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 7 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 9 hodinami
Tématické fráze:
zajíc recepty,
recept zajíc,
recept na zajice,
recepty na zajíce,
zajíc recept,
zajic na bílem vine,
zajic,
zajic vaření,
vaření zajíc,
recepty.cz zajíc,
zajíc na slanině,
recepty zajic,
zajíc na,
zajíc s bílým vínem recepty,
zajic na červeném víně,
kralik ala zajic,
zajic navine,
zajic peceny na vine,
králík na víně ala zajíc,
recept jake vino na zajíce
Suroviny:
slanina,
cibule,
maso zaječí,
bobkový list,
pepř,
sůl,
tymián,
koření hřebíček,
víno bílé,
šťáva citronová,
mouka hladká
Komentáře (4)