Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 510 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,46 g |
Tuky | 84,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na slanině osmahneme cibule, vložime naporcovaného zajíce, okořeníme, po chvíli podlijeme a dusíme doměkka.
Krok 2: Maso vyndáme, omáčku zaprášíme moukou, přidáme víno a podle chuti citrónovou štávu.
Krok 3: Procedíme, maso vložíme zpět a necháme proležet.
Zveřejněno 12. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZkV
Moje poznámka
Zajíc na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZkV
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 4 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 7 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 7 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 6 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 6 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 7 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 8 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 8 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 9 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 9 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 10 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 11 hodinami
Tématické fráze:
zajíc recepty,
recept zajíc,
recept na zajice,
recepty na zajíce,
zajíc recept,
zajic na bílem vine,
zajic,
zajic vaření,
vaření zajíc,
recepty.cz zajíc,
zajíc na slanině,
recepty zajic,
zajíc na,
zajíc s bílým vínem recepty,
zajic na červeném víně,
kralik ala zajic,
zajic navine,
zajic peceny na vine,
králík na víně ala zajíc,
recept jake vino na zajíce
Suroviny:
slanina,
cibule,
maso zaječí,
bobkový list,
pepř,
sůl,
tymián,
koření hřebíček,
víno bílé,
šťáva citronová,
mouka hladká
Komentáře (4)