Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,33 g |
| Tuky | 89,04 g |
| Vláknina | 3,12 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 2,81 g |
| Sůl | 6,29 g |
| Sacharidy | 37,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené rybí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Jr
Moje poznámka
Zapečené rybí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Jr
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 10 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 31 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 9 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 3 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 10 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapečené filety z tresky,
rybí maso,
zapékaná treska,
zapečené ryby,
rybí fi,
rybí maso recepty,
zapečená rybí treska,
rybí treska,
zapečené rybí filety,
zapečená rýbí treska recept,
recepty z rybiho masa,
zapečené fi,
recepty zapečené ryby,
zapečené filety recepty,
recept zapecene na maso,
zapečený filet tresky,
zapečené treska,
zapekaná treska s nivou,
zapečené rybí fi,
treska zapečená recepty
Suroviny:
filet z tresky,
filet z tresky uzený,
mléko plnotučné,
mouka polohrubá,
petržel,
vejce,
máslo,
rajče cherry,
koření na ryby,
pepř,
sůl
Komentáře (9)