Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,33 g |
Tuky | 89,04 g |
Vláknina | 3,12 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,29 g |
Sacharidy | 37,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené rybí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Jr
Moje poznámka
Zapečené rybí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G8Jr
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 19 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 8 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 8 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 9 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 9 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 10 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 11 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 11 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 13 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečené filety z tresky,
rybí maso,
zapékaná treska,
zapečené ryby,
rybí fi,
rybí maso recepty,
zapečená rybí treska,
rybí treska,
zapečené rybí filety,
zapečená rýbí treska recept,
recepty z rybiho masa,
zapečené fi,
recepty zapečené ryby,
zapečené filety recepty,
recept zapecene na maso,
zapečený filet tresky,
zapečené treska,
zapekaná treska s nivou,
zapečené rybí fi,
treska zapečená recepty
Suroviny:
filet z tresky,
filet z tresky uzený,
mléko plnotučné,
mouka polohrubá,
petržel,
vejce,
máslo,
rajče cherry,
koření na ryby,
pepř,
sůl
Komentáře (9)