Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 073 kJ / 1 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,80 g |
Tuky | 28,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 6,33 g |
Sůl | 15,84 g |
Sacharidy | 100,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechno smícháme. Do mísy dáme kuře a pokryjeme čalamádou. Přikryjeme alobalem a pečeme půl hodiny. Poté odkryjeme a pečeme další půlhodinu.
Zveřejněno 28. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře bez starostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pxl
Moje poznámka
Kuře bez starostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pxl
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 4 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Tématické fráze:
maso s čalamádou,
kuře s čalamádou,
kuřecí čína na kari,
kureci maso s calamadou,
čína na kari,
kuřecí s čalamádou,
kari cina,
recepty s čalamádou,
pomazánka s čalamádou,
recepty kuřecí´maso s čalamádou a rýže,
s calamadou,
veprove s calamadou,
čína recepty-kuřecí na kari,
čína kari recept,
cina na kari recept,
recept na kuře,
calamada pod kure,
křečí maso s čalamádou,
čalamáda na pečené kuře,
maso pecene s calamadou
Suroviny:
maso kuřecí,
cukr,
krupice,
olej,
čalamáda,
bujón,
ocet,
protlak rajčatový,
sůl
Komentáře (4)