Pomerančové řezy II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 604 kJ / 3 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,08 g |
Tuky | 144,36 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 659 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 390,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomerančové řezy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8yl
Moje poznámka
Pomerančové řezy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8yl
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 6 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 6 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 7 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 7 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 7 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 10 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 11 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 11 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 11 hodinami
Tématické fráze:
pomerančové řezy,
pomerančový moučník,
pomerančový řez,
božské pomerančové řezy,
ořechovo pomerančové řezy,
pečivo z bílku,
pomerančové řezy recept,
ořechovo pomerančový řez,
kuličky z krupičky,
pomerančové recepty,
řezy s orechama,
pomerančové řezy vánoční,
vánoční pomerančove řezy,
pomerančové řezy s ořechy,
pomerančový,
moučníky.com,
bozske orechove řezy,
recept na pomerančové řezy,
ořechove řezy z pomerančovou kurou,
pomerančové řezy ii
Suroviny:
vejce,
cukr,
pomeranče,
ořechy,
krupice dětská,
prášek do pečiva,
poleva čokoládová
Komentáře (2)