Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachna v perníkové krustě

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

26. 11. 2010 06:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 975 kJ / 950 kcal
Bílkoviny21,58 g
Tuky29,71 g
Vláknina10,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11,84 g
Sůl28,01 g
Sacharidy114,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V původním receptu bylo použito místo perníkového koření 2 kousky badyánu, 5 hřebíčků, 1,5 cm skořice, to vše rozdrcené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bydza

21. 1. 2012 19:38

:yes:kachničku dle receptu jsem upekla a sklidila velkou pochvalu od celé rodiny.:-))

Bibinka Bibinka

26. 11. 2010 16:55

No jo Špagetko, to vypadá opravdu moc dobře a že je to dobré, o tom jsem přesvědčená:-p Prvně vidím kachničku s rýží, ale proč ne;-)Dávám ti 12.bodík:yes:

Jikotka Jikotka

26. 11. 2010 16:48

To by stálo za vyzkoušení...:-p:-p:-p:yes::yes::yes::-D

srettka

26. 11. 2010 13:34

ha:-! už je tu ta kača od Jeníčka a Mařenky;-) a vypadá po všech čertech zajímavě...kdopa to zkusí po těstovince první??:-p

Irrena Irrena

26. 11. 2010 13:20

Špagetko to je zajímavé:yes:

pipre pipre

26. 11. 2010 13:00

Také bych moc ráda ochutnala:-) Vypadá to zajímavě. Jedla jsem pár jídel, jejiž chuť jsem si neuměla představit kvůli netradičnímu koření pro ten druh jídla a pak jsem se jen divila, jak mi to chutnalo. :yes:+9

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 11. 2010 12:30

Týýý brďo, nááádhera a hned bych koštla, spagi:-p

spagetka spagetka

26. 11. 2010 12:29

Děkuji vám moc :-K:-K, Moni :-D:-D:yes:,
Páji - určitě by šel vynechat, pokud máte rádi pálivější, tak tam dej víc chilli nebo kapku tabasca, s tím hřebíčkem a zázvorem to jde prima dohromady ;-)

zizala zizala (moderátorka)

26. 11. 2010 12:22

:-O Teda Ladko...to je moc pěkný recept:-p:-p:yes::yes:

Pajaska Pajaska

26. 11. 2010 11:48

Ladi,teda ta kachnička je pěkně vypečená.:yes:Já teda badyán moc nemusím,ale třeba by šel vynechat,co myslíš?:-O:-K

Ivusa Ivusa

26. 11. 2010 09:36

Vypadá skvěle :-*zase nová inspirace jak na kačenku,:yes::yes:Určitě vyzkouším,moji chlapi sice nemají rádi nasládlou chuť masa ,ale tohle snad ocení:-):-/

monikaK

26. 11. 2010 08:49

Špagi,to je s prošlou zárukou?;-):-D:-D:-D:-D
Zajímavé:yes:

Moshe

26. 11. 2010 06:53

:yes:To vypada skvele, davam bodik.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perníkové koření složení kachna recepty marinovaná kachna kachna s perníkem marinování kachny perníkové koření recept slozeni pernikoveho koreni recepty na kachnu kachna recept perníková omáčka kachna půlka kachny perníkové recepty recepty kachna pernikove koreni recept na kachnu top recepty kachna kachna v marinádě kachna marinovaná kachna s medovou krustou - recept co místo perníkového koření

Suroviny: kachna, koření do perníku, omáčka sojová, med, olej slunečnicový, česnek, chilli, zázvor čerstvý, pepř bílý, semínka sezamová, fenykl, cibule, víno bílé

TopRecepty.cz

Kachna v perníkové krustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OZlN