Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Olivová tapenáda

Tapenáda je oblíbeným jídlem v jižní Francii a Itálii, které se tradičně podává jako pomazánka na topinkách nebo jako dip k zelenině. Tento šťavnatý a aromatický pokrm si na opečeném pečivu můžete sami vychutnat.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

9. 1. 2011 19:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 571 kJ / 375 kcal
Bílkoviny3,40 g
Tuky32,68 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 484 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy13,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Svetlana Svetlana

9. 1. 2011 21:49

:-O...ingredience bezva, určitě chutné...ale jak se to jí?...:-8...předpokládám, že po rozmixování je to taková polotekutá polopasta...toje jako pomazánka, nebo jako příloha?...fakt si to neumím představit :-8:-K

misza misza

9. 1. 2011 21:37

Jéé to může být dobrota:-p Černé olivy zbožňuji:-p:-p:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

9. 1. 2011 21:05

Díky, ukládám :yes:

aadulka aadulka

9. 1. 2011 19:52

To by šlo taky :-) ale použij ty velké, co se prodávají na váhu ;-)

zizala zizala (moderátorka)

9. 1. 2011 19:19

Já raději zelené olivy. Moc by vadilo, kdybych tapenádu udělala ze zelených? :-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tapenáda z černých oliv olivova topenada olivová pasta topenada tapinada rajčatová tapenáda olivová pasta recept olivová pomazánka tepenáda tapanáda tapenáda z černých oliv recept tapenara pasta z oliv recept olivová tepenáda terpenada pasta z cernych oliv recept pomazánky kapenada topenáda z oliv tarpenáda

Suroviny: česnek, olivy, kapary, petržel, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Olivová tapenáda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LPlX