Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 051 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,82 g |
Tuky | 23,27 g |
Vláknina | 15,76 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 104,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPRP
Moje poznámka
Játrové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPRP
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 11 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 1 hodinou
Pivovarská bašta
oopicka před 2 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 3 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 4 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 5 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 7 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 7 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 8 hodinami
Tématické fráze:
jatrove karbenatky,
jatrovy karbanatek,
karbanátky z paštiky,
recept na jatrove karbenatky,
karbanátky z mletého masa a játry,
játrové placičky,
karbanátky z játrové paštiky,
karbanátky z jater,
karbenatky z kuřecí jatry,
jatrové kabanátky,
karbenatky s jatrou,
karbanatek s jatry,
jatrove rizoto,
karbenatky z pastiky,
karbenatky z jatrove pastiky,
karbenátky jatrove,
jatrovi,
jatrove fasirky,
karbenátky s játry,
jatrovy karbenatky
Suroviny:
brambory,
játra vepřová,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
strouhanka,
olej
Komentáře (7)
Ani nevíš jak se to dělá jen si opsal někde recept
A co Eva Hubová, jestlipak aspoň ta si všimla, že základní surovina se v postupu liší s tou původní