Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže s hráškem Risi-Bisi

Jídlo s kořeny v italské kuchyni, jehož název doslova znamená „rýže a hrášek“, je samostatným hlavním chodem. Jeho konzistence by měla být krémová, podobně jako u tradičního italského rizota. Pro obohacení chuti můžete přidat pancettu nebo česnek.

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie72 kJ /
17 kcal
Bílkoviny0,49 g
Tuky0,08 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. V hrnci rozehřejeme lžíci oleje. Rýži důkladně propláchneme. Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme propláchnutou rýži a hrášek, osolíme a zalijeme vodou. Krok 3: Bez míchání vaříme pod pokličkou na mírném ohni až do úplného vyvaření vody.

TIP: Jak udělat krémové rizoto

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýže s hráškem Risi-Bisi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yrW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýže s hráškem Risi-Bisi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yrW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Tématické fráze:
polevka risi-bisi, risi-bisi, rissi bissi, polévka risi-bisi recept, risi-bisi polévka, polevka rissi bissi, rizi bizi, rissi-bissi, polévka risibisi, polévka rizi bizi, příloha k rybě, risibisi, prilohy k rybe, rizi bizi recept, jak uvarit rizi, rizi-bizi, recept na ríži, recept polévka risi-bisi, hovezí polévka risi bisi, rissi - bissi

Suroviny:
rýže, hrášek mražený, cibule, olej olivový, vývar masový, nať petrželová, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu