Zeleninový tatarák Jany Remkové
Jednoduchý, rychlý a jedinečný, takový je zeleninový tatarák. Je perfektní na klasické topince, ale výborně chutná třeba na celozrnné bagetce. Hodí se jako rychlá chuťovka i skvělé pohoštění pro hosty.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 670 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,37 g |
Tuky | 3,64 g |
Vláknina | 57,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 45,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept není můj, ale všem dobře známé Jany Remkové, která má momentálně rozbitý foťák a potřebovala k receptu nafotit fotky....slíbila jsem jí tedy udělat fotky a poslat jí je, ať si recept vloží sama, ale postavila si hlavu, že ne, že ho mám vložit já, když už jsem se s tím dělala a už s ní nehnulo ani stádo volů...:D
Takže Jani, díky...veškeré bodíky a pochvaly ti rovnou předávám ;)
PS: Je to fakt dobré, už jsem nesolila, stačila ta sojovka :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 7. 2013 13:58
Mám vyzkoušeno a chutnalo,manžel tedy malinko frflal,že tam není maso,ale snědl to také,ale alespoň nějaké to odlehčení.Dokonce jsme ještě ten den grilovali a soused ten si to dal jako přílohu k masíčku a také to bylo dobré.
13. 6. 2013 00:54
1antonia:většinou se dělá zasyrova,ale lze i malinko podlít vodou-cca 2lžíce a chvilinku podusit.Stačí zhruba 3minutky-je to pak líp stravitelnějšíPodobně se připravuje i pomazánka na chlebíčky,podusí se na másle zelenina,jen se vynechají ořechy
12. 6. 2013 23:53
Je ta zelenina vařená a nebo syrová?
6. 5. 2013 20:37
jéé tak to je první tatarák, který bych jedla! super
31. 7. 2012 11:54
fantasticke!! odporucam..
11. 3. 2011 22:16
Výborné!!! Popravdě jsem si neuměla představit, jak to bude chutnat, ale je to fakt moc dobré :) Neměla jsem ořechy - do příště seženu, místo tabasca jsem dala wasabi. Dávala jsem větší vrstvu na opečené toasty a servírovala s čerstvou zeleninou. Přidala jsem fotku :)
4. 3. 2011 15:56
Děkuji za odpověd.Právě jsem ho udělal z dvojité dávky,nechám ho troch ulěžet a hned se na něj vrhnu.Přikládám fotku,ta se mě moc nepovedla.
4. 3. 2011 14:58
leosek, cca 5-6 topinek
4. 3. 2011 14:15
chtěl bych se zeptat na kolik je to asi porcí,zdá se mi toho strašně málo,děkuji.
22. 2. 2011 23:41
Ale toto je něco pro měholky super oběma velké +
18. 2. 2011 19:50
teeeeeeeeda..mňam,zítra zkusím
17. 2. 2011 13:56
Magdi, koukám na to skromné a hezké foto!! ty ses moc polepšila, fotka je uchvancancující!! A koukám, i Pejli vložila hezkou fotku, holky díky!! To je fáájn!!
16. 2. 2011 22:35
magdalenko, pejli děkujeme - neodcházíme
magadlenko, moc hezké fotky, díky moc
magadlenko, moc hezké fotky, díky moc
16. 2. 2011 17:42
Zrovna teď si ho připravuji , už se nemůžu dočkat
16. 2. 2011 16:25
Jana a Iva! (neviem správne poradie v tomto prípade)
Aj keď to nie je mäso, je to naozaj VYNIKAJÚCE! Oplatí sa vyskúšať neveriacim.
Bod vám patrí zaslúžile - každej polovica...
(pridávam skromné foto)
Aj keď to nie je mäso, je to naozaj VYNIKAJÚCE! Oplatí sa vyskúšať neveriacim.
Bod vám patrí zaslúžile - každej polovica...
(pridávam skromné foto)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 59 minutami
Křupavý hermelín
Přidáno před 1 hodinou
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Fit salát
Přidáno před 13 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 18 minutami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 1 hodinou
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 3 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 11 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Pokud milujete tatarský biftek, můžete dražší hovězí maso nahradit levnými variantami a připravit falešný tatarák
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: vegetariánský tatarák tatarák z celeru jana remková tatarak z mrkve celerový tatarák zeleninový tatarák falešný zeleninový tataráček recept na vegetariánský tatarák tatarak recepty jany remkové vegetariánský tataráček tatarák pro vegetariány zeleninových tatarak tatarák z brambor tatarak z orechu vegetariánský tatarák recept tatarak vegetariansky tatarák recept tatarák z pečeného celeru zeleninový tatarský biftek recept
Suroviny: celer, mrkev, ořechy vlašské, sýr nastrouhaný, česnek, cibule, omáčka sojová, omáčka worcesterová, hořčice, olej, tabasco, pepř mletý, sůl
Zeleninový tatarák Jany Remkové
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/190q
70 názorů