Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaný steak

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2011 15:00

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na fotkách je použité maso z amerického bizona (bison bison) ale dá se použít i zubr evropský, telecí nebo dobré mladé hovězí. Maso musí být čerstvé a velmi kvalitní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

17. 2. 2011 16:08

Fantom, je to od Tebe hezké, že nám dáváš jako alternativu zubra evropského, ale ještě bys nám mohl napsat, kde se dá koupit:-D:-D, bizon by se při trošce námahy sehnat dal, ale zubr :-O

monikaK

17. 2. 2011 15:07

Efektní a určitě bašta:yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso z bizona bizon recepty telecí steak recept steak z bizona mleté maso recepty recepty z bizona sekany biftek sekaný hovězí steak bizoní steak bizon recept hovězí sekaný steak recepty na bizona recepty bizon telecí steak steaky recepty recepty kvalitní telecí steak bizoní maso recepty steak ze sekaného masa steak z mletého masa bizonní maso

Suroviny: maso hovězí, sůl, pepř mletý, slanina, máslo, petrželka zelená, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Sekaný steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wkM8