Postup přípravy
Po 5 minutách můžeme podávat :-)
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Moje poznámka
Sekaný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkM8
Nejnovější recepty
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 6 minutami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Oříškové oválky
Přidáno před 11 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 14 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 15 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 8 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 9 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 10 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 12 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 12 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 12 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 12 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 13 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 13 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
maso z bizona,
bizon recepty,
telecí steak recept,
steak z bizona,
mleté maso recepty,
recepty z bizona,
sekany biftek,
sekaný hovězí steak,
bizoní steak,
bizon recept,
hovězí sekaný steak,
recepty na bizona,
recepty bizon,
telecí steak,
steaky recepty,
recepty kvalitní telecí steak,
bizoní maso recepty,
steak ze sekaného masa,
steak z mletého masa,
bizonní maso
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
máslo,
petrželka zelená,
mouka hladká,
olej
Komentáře (18)
zubr evropský je bison bonasus
zubr americký je bison bison
oba jsou bizoni a jen odborník je od sebe pozná
Myslím, že snazší bude to telecí