Suroviny
Porce: Jidlo minim. na tyden a porce individualni
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 678 kJ / 3 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,91 g |
Tuky | 229,00 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 3,25 g |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 56,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná játrová paštiková pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvQP
Moje poznámka
Jemná játrová paštiková pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvQP
Nejnovější recepty
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 2 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 2 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 5 hodinami
Tématické fráze:
halloweenské pochoutky,
játrová paštika delikates recept,
pastikova forma,
retro paštiky,
paštikové formy,
játrová paštika,
jatrova pastika se slaninou,
posli recept jatrova pastika,
játrová paštika retro,
vepřová játrová domácí paštika recepty,
vynikajici játrová paštika,
pastikova omáčka,
jatrova paštika vepřova,
haloweenské pečivo,
játrová paštika za studena,
haloweenské pochoutky,
vetrnik delikatesa recept,
paštikové knedlíčky,
jak zjemnit játrovou paštiku,
recept na jemnou jatrovou pastiku
Suroviny:
játra vepřová,
slanina libová,
slanina anglická,
cibule,
vejce,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř,
květ muškátový,
koření kari,
sádlo,
voda
Komentáře (9)