Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 473 kJ / 2 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,13 g |
Tuky | 114,47 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 688 mg |
Sodík | 7,41 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 53,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Záhorácký smetanový guláš v Pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mA3
Moje poznámka
Záhorácký smetanový guláš v Pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mA3
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 18 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 8 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 9 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 10 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 11 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 11 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 12 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 14 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 14 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pomaly hrnec,
rizoto v pomalém hrnci,
vepřový guláš v tlakovém hrnci,
vepřová plec guláš,
hrnec na guláš,
srdíčkový guláš,
kančí medailonky recept,
titanovy hrnec recepty,
vepřová plec recepty,
recepty na pomalý hrnec,
kančí medailonky,
guláš s hlávkovým zelím,
vepřovi gulaš,
guláš z vepřové plece,
vepřová plec na houbách,
pomaly hrnec veprovy gulas,
pomalý hrnec recepty,
sádlo v pomalém hrnci,
hrnec pomalý,
segedinsky gulas z hlavkoveho zeli
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
maso uzené,
paprika sušená sladká,
voda,
sůl,
zelí hlávkové,
cukr,
ocet,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (3)