Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 202 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,85 g |
Tuky | 5,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,53 g |
Sacharidy | 2,36 g |
Postup přípravy
Podávám s rýží.
Zveřejněno 18. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMp6
Moje poznámka
Moje čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMp6
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 7 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 50 minutami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 2 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 2 hodinami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 2 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 4 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak se vaří čína,
moje čina,
jaksevaricina,
cina s vinem,
kuřecí psíčka,
vařeni čina,
moje čína recepty,
jak se vaří čína recept,
kolik solamylu do číny,
www vareni cina,
čína z kuřecích psíček,
jak se vaří čína?,
jak se vaří má čína,
jak se vaří v číně,
no se vaří čína,
facebook sona janikova,
čína recept moje,
kuřecí psíčka recepty,
čína z kuřecího masa s vínem,
čína r.bittnerová kuchařka
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
sůl,
arašídy,
omáčka sojová,
omáčka chilli,
olej,
solamyl,
voda
Komentáře (9)
Toto je, až na drobnosti, hybrid dvou čistokrevných čínských rcp: Kung Pao a La´c
Pokud by se někdo chtěl přiblížit "čínské" chuti (především co se měkkosti a šťavnatosti masa týká) tak stačí maso na ROZPÁLENÉM tuku dělat jen co zbělá (max. 2´), pak přihodit zeleninu a dělat další 2´ (bude al dente) a nakonec přidat zálivku (vodu ne, tu raději vypijte) 2x prohodit a bez dalšího otálení podávat, protože pokud necháte maso na vřelé pánvi tak pustí šťávu a ztvrdne (ne až tak, že by nešlo požvýkat, ale stane se tužším).
Já prsíčka naložím do koření a oleje, orestuji, zastříknu sojovkou a přidám zeleninu.Krátce opeču a podle potřeby zastříknu vodou, vývarem nebo vínem.
Jen si myslím, že dusit vše společně ještě patnáct minut je zbytečně moc.