Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 202 kJ / 526 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,85 g |
| Tuky | 5,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 1,90 g |
| Sůl | 4,53 g |
| Sacharidy | 2,36 g |
Postup přípravy
Podávám s rýží.
Zveřejněno 18. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMp6
Moje poznámka
Moje čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMp6
Nejnovější recepty
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 25 minutami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 17 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 17 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 18 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 3 minutami
Cookies s čokoládou
SofieA před 28 minutami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 34 minutami
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 2 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
nelinka62 před 2 hodinami
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 11 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 13 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 14 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 15 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak se vaří čína,
moje čina,
jaksevaricina,
cina s vinem,
kuřecí psíčka,
vařeni čina,
moje čína recepty,
jak se vaří čína recept,
kolik solamylu do číny,
www vareni cina,
čína z kuřecích psíček,
jak se vaří čína?,
jak se vaří má čína,
jak se vaří v číně,
no se vaří čína,
facebook sona janikova,
čína recept moje,
kuřecí psíčka recepty,
čína z kuřecího masa s vínem,
čína r.bittnerová kuchařka
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibulka jarní,
paprika čerstvá červená,
sůl,
arašídy,
omáčka sojová,
omáčka chilli,
olej,
solamyl,
voda
Komentáře (9)
Toto je, až na drobnosti, hybrid dvou čistokrevných čínských rcp: Kung Pao a La´c
Pokud by se někdo chtěl přiblížit "čínské" chuti (především co se měkkosti a šťavnatosti masa týká) tak stačí maso na ROZPÁLENÉM tuku dělat jen co zbělá (max. 2´), pak přihodit zeleninu a dělat další 2´ (bude al dente) a nakonec přidat zálivku (vodu ne, tu raději vypijte) 2x prohodit a bez dalšího otálení podávat, protože pokud necháte maso na vřelé pánvi tak pustí šťávu a ztvrdne (ne až tak, že by nešlo požvýkat, ale stane se tužším).
Já prsíčka naložím do koření a oleje, orestuji, zastříknu sojovkou a přidám zeleninu.Krátce opeču a podle potřeby zastříknu vodou, vývarem nebo vínem.
Jen si myslím, že dusit vše společně ještě patnáct minut je zbytečně moc.