Moje čína
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 202 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,85 g |
Tuky | 5,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,53 g |
Sacharidy | 2,36 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 8. 2014 12:11
Toto je, až na drobnosti, hybrid dvou čistokrevných čínských rcp: Kung Pao a La´c
Pokud by se někdo chtěl přiblížit "čínské" chuti (především co se měkkosti a šťavnatosti masa týká) tak stačí maso na ROZPÁLENÉM tuku dělat jen co zbělá (max. 2´), pak přihodit zeleninu a dělat další 2´ (bude al dente) a nakonec přidat zálivku (vodu ne, tu raději vypijte) 2x prohodit a bez dalšího otálení podávat, protože pokud necháte maso na vřelé pánvi tak pustí šťávu a ztvrdne (ne až tak, že by nešlo požvýkat, ale stane se tužším).
19. 3. 2011 16:40
Já prsíčka naložím do koření a oleje, orestuji, zastříknu sojovkou a přidám zeleninu.Krátce opeču a podle potřeby zastříknu vodou, vývarem nebo vínem.
Jen si myslím, že dusit vše společně ještě patnáct minut je zbytečně moc.
19. 3. 2011 16:09
19. 3. 2011 02:13
18. 3. 2011 22:36
18. 3. 2011 21:33
18. 3. 2011 20:50
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 1 hodinou
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 11 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 22 minutami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 3 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 5 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 7 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: jak se vaří čína moje čina jaksevaricina cina s vinem kuřecí psíčka vařeni čina moje čína recepty jak se vaří čína recept kolik solamylu do číny www vareni cina čína z kuřecích psíček jak se vaří čína? jak se vaří má čína jak se vaří v číně no se vaří čína facebook sona janikova čína recept moje kuřecí psíčka recepty čína z kuřecího masa s vínem čína r.bittnerová kuchařka
Suroviny: prsa kuřecí, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, sůl, arašídy, omáčka sojová, omáčka chilli, olej, solamyl, voda
Moje čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMp6
7 názorů