Marináda na gril
Stavebním kamenem pro výborné grilované maso je dobrá marináda, díky které maso získá zajímavou chuť a zůstane krásně šťavnaté. Vyzkoušejte marinádu z černého piva, sójové omáčky a grilovacího koření.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marináda na gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y4A
Moje poznámka
Marináda na gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y4A
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 30 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 34 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Tématické fráze:
marináda na kuřecí maso,
marináda na kuřecí maso na gril,
marináda z černého piva,
marináda,
grilování marinády,
marináda na grilování,
marinády na grilování,
marinady na kureci maso,
marináda na kuře na gril,
grilovací marináda,
marináda na maso na gril,
grilovací marináda na kuřecí maso,
marinády na grilování masa,
marináda z piva,
marináda kuřecí maso,
marináda na krkovici,
marináda na kuřecí maso grilování,
kureci maso marinada,
marináda černé pivo,
marináda na kuřecí maso gril
Suroviny:
stehno kuřecí,
paprika sušená sladká,
česnek sušený,
omáčka sojová,
pivo černé,
sůl,
koření grilovací
Komentáře (3)