Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 049 kJ / 2 163 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 213,67 g |
| Tuky | 111,97 g |
| Vláknina | 28,64 g |
| Cholesterol | 585 mg |
| Sodík | 7,23 g |
| Sůl | 19,08 g |
| Sacharidy | 66,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5Dv
Moje poznámka
Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5Dv
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 6 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Tématické fráze:
bulharská ljutenica,
bulharské rizoto,
papriky s vepřovým masem,
chvilka pro tebe jarní recepty,
perkelt,
perkelt z vepřového masa,
bulharská zelenina,
domácí ljutenica,
bulharský perkelt,
paprikas s veprovym,
recepty zeleninový perkelt,
ljutenica bulharská,
vepřovým perkelt,
přílohy k vepřovému,
bulharska ljutenice recept,
liutenica,
bulharska ljutenice,
bulharsky prerkelt,
paprikáš z vepřového masa perkelt,
příloha k vepřovému na paprice
Suroviny:
cibule,
olej,
žampióny,
plec vepřová,
paprika čerstvá zelená,
rajče cherry,
směs zeleninová ljutenica,
bujón,
sůl,
pepř,
česnek,
moučka škrobová,
cibulka jarní,
paprika sušená sladká
Komentáře (13)