Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Kulaťoučké knedlíky s uzeným masem a opečenou cibulkou jsou českou klasikou. Stačí se jen rozhodnout, jestli si k nim dáme zelí nebo špenát. Není na nich nic složitého, jen si musíme dát pozor na načasování. Protože bramborové těsto při čekání rychle řídne, vždy je třeba dát nejdříve vařit vodu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 717 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,75 g |
Tuky | 48,66 g |
Vláknina | 35,95 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 6,81 g |
Sůl | 16,42 g |
Sacharidy | 276,05 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 1. 2014 20:07
13. 1. 2014 16:42
1. 12. 2013 13:12
22. 11. 2013 10:06
17. 10. 2013 12:12
15. 5. 2013 11:02
26. 4. 2013 15:42
10. 4. 2013 19:18
10. 4. 2013 09:04
17. 3. 2013 16:31
3. 3. 2013 16:04
13. 2. 2013 11:02
4. 1. 2013 19:27
4. 1. 2013 19:23
Druhá várka na 10 minut byla akorát. Moc dobré
2. 1. 2013 11:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 7 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 8 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 20 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 1 hodinou
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 1 hodinou
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 4 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit
Jak připravit červené zelí? Je skvělé jako příloha a hodí se do osvěžujících salátů
Jak udělat domácí jíšku a vyhnout se chybám při její přípravě. Potřebujeme na ni kvalitní tuk. Pro pozdější využití ji snadno zmrazíme
Další recepty
Tématické fráze: bramborové knedlíky plněné knedlíky plněné knedlíky s uzeným masem a zelí bramborový knedlík bramborové knedlíky recept knedlíky s uzeným a se zelím bramborové těsto na plněné knedlíky knedlíky plněné mletým masem plněné knedlíky mletým masem bramborové knedlíky s uzeninou uzene knedliky recept na bramborove knedliky recepty s uzeným masem plneny knedliky bramborovy knedlik recept bramborový knedlík kluci v akci plněné knedlíky se zelím bramborové knedlíky se skvarkama bramborove knedle bramborové knedlíky se zelím
Suroviny: brambory, mouka hrubá, krupice, vejce, sůl, cibule, zelí kysané, olej, mouka hladká, maso uzené
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kzJ
88 názorů