Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius rolky s moravskou klobásou a špekem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

5. 5. 2011 16:04

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 265 kJ / 302 kcal
Bílkoviny18,20 g
Tuky7,94 g
Vláknina3,59 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 425 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měli jsme chuť na rybu, ale nechtěli jsme žádnou exotiku a tak jsem použila ryze české suroviny.

Moravské labužnické klobásky jsou výborně ochucená uzenina a kupujeme je v Intersparu. Hodí se i na grilování.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Fantom

5. 5. 2011 22:22

mirca75:šikulka:yes:

mysulka

5. 5. 2011 20:24

;-) moc pěkný recept:yes::-K

JanaDorazinova

5. 5. 2011 19:56

Miruš, jakákoliv úprava ryby mi není cizí. Akorát teda, dnes jsem někde četla "pstruh na modro" a on se vařil!:-O Tak to snad ne:-(. Ale to se zdaleka netýká tebe. Krásné jídlo, já si to umím představit i s tím masem. Dík za inspiraci, mi pangas nevadí, naopak;-):yes:

varilamyskakasicku

5. 5. 2011 19:14

:-K:-p:-p

majda 2

5. 5. 2011 19:10

Dobře to vypadá:yes:

zizala

5. 5. 2011 17:54

To vypadá chutně :-p:yes:

maris

5. 5. 2011 17:50

mirca75: krásný recept a fotky:yes::-)+
My pangase můžeme, jen ho vždycky po rozmrazení musím ještě hodně vysušit;-)

Simona Skolakova

5. 5. 2011 16:34

Mirčo krásný receptík a moc hezké foto;-)+1:yes:

mirca75

5. 5. 2011 16:26

Aničko:-) u nás taky není Pangas každý den, ale jednou za čas a dobře okořeněného ho můžeme. Ještě se chystám na Pangase smaženého v krevetovém těstíčku, tak uvidíme.... Ale to až časem;-).
Magdalenko:-) co bych pro ty moje kluky neudělala...

Anna Kocikova

5. 5. 2011 16:19

Miri já Pangase nekupuji,mojemu nechutná:-/Ale zase máme rádi štikozubce,jen ti jsou trošku nepoddajní při nějakém podobném rolování:-*Ta tvoje dobrůtka ale opravdu vypadá hóóódně lákavě:-*:yes:

magdalenka

5. 5. 2011 16:16

Máš dobré nápady...;-)

mirca75

5. 5. 2011 16:13

Aničko:-), Pangas je pro mě taková ryba - neryba. Nemá tu klasickou rybí chuť (bohužel) a tak je dost přizpůsobitelý pro další chutě;-). Děkuju:-).

Anna Kocikova

5. 5. 2011 16:09

:-OTeda Miruš,to by mě fakt nenapadlo"cpát":-Ddo ryby maso:-8Na fotce vše vypadá parádně a podle surovin to bude zaručeně dobrota:-pPrvní plusík máš tady:-p+:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pangasius rolky labuznicke file recepty pangasius recepty pangasius rolka pangaaius se špekem pangasius rolky recepty.cz štáva ke kuřecím rolkám kureci rolky se slaninou a klobasou pangasius se slaninou recepty pangasius rolky s anglickou pangasius rolky recepty rolka pangasius rolky z ryb moravské klobásky recept ryba s klobásou recepty na pangasius štikozubec recept grilovaní štikozubce recept pangasius filé pangas na labužnický způsob

Suroviny: filety ryby pangasius, klobása moravská, špek, koření na ryby, sůl, sýr uzený, česnek, protlak rajský, šťáva citronová, rajče, cibulka zelená, máslo, olej, víno bílé, voda

TopRecepty.cz

Pangasius rolky s moravskou klobásou a špekem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rEjk