Špagetový nákyp
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 915 kJ / 1 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,98 g |
Tuky | 60,72 g |
Vláknina | 15,09 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 5,77 g |
Sacharidy | 205,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zeleninu můžeme volit podle chuti a stavu ledničky :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2011 23:10
13. 5. 2011 20:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 12 sekundami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: špagetový nákyp s tvarohem špagetový níkyp nákyp spagetovy nakyp so zeleninou špagetoová dýně šmakoun recepty nákyp špagetová dýně nákyp špagetový nákyp rajčata špagetoový nákyp špagetový nákyp se sýrem špagety a pórek jídla ze žampiónů recepty.cz-pórek
Suroviny: těstoviny špagety, sůl, olej, pórek, rajče, žampióny, sýr eidam, vejce, mléko, ořech muškátový, šunka, máslo
Špagetový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Y5G
2 názory