Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 607 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 96,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč s Fidorkovo - karamelovým tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pxY
Moje poznámka
Koláč s Fidorkovo - karamelovým tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pxY
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 28 minutami
Babiččina kulajda
rapav před 47 minutami
Loštické kuře
Sahula před 1 hodinou
Ledvinky po uhersku
Sahula před 1 hodinou
Ledvinky na paprice
Sahula před 1 hodinou
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 4 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 5 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 5 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 5 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 5 hodinami
Tématické fráze:
koláč s tvarohem,
kolac,
jak se dela karamel,
recepty s tvarohem,
jak naaranžovat výlohu,
koláče,
rychly tvarohový koláč na plech,
dort z fidorek,
jak naarnžovat výlohu,
buchta z karamelu,
recepty z listového těsta s tvarohem,
koláče s tvarohem,
moučníky z listového těsta,
moučníky s tvarohem,
recept tvaroh,
recepty.cz,
moučníky z fidorky,
co delat aby nebyl suchy tvaroh,
fidorkova buchta,
kolac z fidorek
Suroviny:
těsto listové,
tvaroh červený,
smetana na vaření,
pudinkový prášek,
cukr krupice,
kokosová fidorka,
cukr krupice
Komentáře (34)
p.s. dneska je ještě lepší, než včera
nakonec...díky tobě jsem se do toho focení a aranžmá víc ponořila
Díky za pochvalu, ale upřímně si myslím, že v oblasti moučníků nejsem nic moc, neumím to naaranžovat (ani nakrájet), jako třeba ty...
bané, na plechu to vypadá jako normální buchta, ale pak mě baví to naaranžovat a nafotit, aby to vypadalo dobře