Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 599 kJ / 143 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,06 g | 
| Tuky | 9,81 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 268 mg | 
| Sodík | 249 mg | 
| Sůl | 0,59 g | 
| Sacharidy | 1,68 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Moje poznámka
					 
				
Pstruh po Italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx6
Nejnovější recepty
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 25 minutami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 17 minutami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 1 hodinou
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 2 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 3 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 3 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 4 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 4 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 4 hodinami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 4 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 5 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vykoštění pstruha, 
						
						
							pstruh recepty, 
						
						
							recept pstruh, 
						
						
							recepty ryby, 
						
						
							holandský pstruh, 
						
						
							smažený pstruh, 
						
						
							holandský pstruh recept, 
						
						
							pstruh, 
						
						
							vykoštění ryby, 
						
						
							vykošťování pstruha, 
						
						
							jak dlouho smažit pstruha, 
						
						
							pstruh recept, 
						
						
							ryba po italsku, 
						
						
							recept na pstruha, 
						
						
							holandský pstruh recepty, 
						
						
							jak vykostit lososa, 
						
						
							jak vykostit pstruha, 
						
						
							recepty pstruh, 
						
						
							jak dlouho smažit lososa, 
						
						
							vykoštění lososa
						
					
						Suroviny:
						
							pstruh, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka, 
						
						
							pepř, 
						
						
							vejce, 
						
						
							voda, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							sýr nastrouhaný, 
						
						
							olej, 
						
						
							máslo
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (7)