Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znojemská specialita z časopisu Blesk

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

5. 7. 2011 14:11

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 636 kJ / 1 825 kcal
Bílkoviny114,85 g
Tuky128,12 g
Vláknina10,45 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 936 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy41,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Blesk Vaše recepty, autorkou je Jindřiška Mlecová z Olomouce.

Recept jen malinko poupraven.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 7. 2011 14:27

Jojo, koukala jsem na něj;-). Znojemskou dělám hlavně z hovězího, ale už jsem prubla i vepřové a bylo to moc dobré;-). Jen mrkev jsem ještě nedávala;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: speciality z vepřoveho recepty blesk recepty speciality z veproveho masa recepty blesk fazolový gulaš s klobásou recepty blesk fazolový gulaš s klobásou speciality recepty speciality z plecka speciality pečená masa recepty speciality z masa časopis blesk maminčiny recepty fazolový guláš speciality z vepřového masa recepty bleskrecepty vepřove recepty speciality blesk speciality z vepřového plecka blesk vaše recepty znojemska z veproveho maminciny recepty hovezi po znojemsku speciality z vepřového masa na pive

Suroviny: plecko vepřové, cibule, sádlo, protlak rajčatový, vývar, mouka hladká, okurky sterilované, hrášek sterilovaný, mrkev sterilovaná, pivo světlé, pepř, paprika sušená sladká, sůl

TopRecepty.cz

Znojemská specialita z časopisu Blesk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nGmD