Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 959 kJ / 1 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,63 g |
| Tuky | 72,56 g |
| Vláknina | 15,50 g |
| Cholesterol | 459 mg |
| Sodík | 213 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 205,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frkle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dw2A
Moje poznámka
Frkle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dw2A
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky
MirkaHr před 34 minutami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 9 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 9 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 11 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 12 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 15 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 15 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 15 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 15 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 16 hodinami
Tématické fráze:
sulky s makem,
šulky recept,
recept šúľky,
bramborove sulky,
pavel janíčko,
šúľok,
šulky z mákem,
bramborové šulky s mákem,
šulky pečené v troubě,
tecept na bramborovy placky,
bramborové placky tecept,
bramvorove sulky,
tecept na šulki,
recept na šulky,
co je sulok,
šulky - recept,
recept na bramborové sulky,
vepřový bok na sladko,
gnocchi na sladko,
on line recepty
Suroviny:
brambory,
máslo,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
protlak rajčatový,
olej,
cukr krystal,
sůl,
smetana zakysaná,
strouhaný uzený sýr
Komentáře (24)
A čo tak mrknúť na fotopostup ?