Caprese pod grilem
Vychutnejte si italskou klasiku s novým nádechem – Caprese pod grilem. Šťavnatá rajčata, krémová mozzarella a čerstvá bazalka jsou zapečené pod grilem, což zvýrazní jejich chuť a přidá pokrmu jemnou křupavost.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 747 kJ / 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,12 g |
Tuky | 50,46 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 15,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Caprese pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8X0W
Moje poznámka
Caprese pod grilem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8X0W
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 9 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 12 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 12 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 14 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak vyrobit mozzarelu,
bageta caprese,
bagety caprese,
rozpečená rajčata,
bageta na grilu,
bageta s mozzarelou na grilu,
rozpecena bageta s mozzarelou,
caprese recept,
caprese bageta recept,
recepty mozzarella na grilu,
bageta capresse,
co na gril recepty,
jak na domácí mozarelu,
recept rozpečená bageta,
rozpecena bageta pod grilem,
bageta carpese,
jak vyrobit domácí mozarelu,
jak vytobit mozarelu,
jak vyrobit domácí mozzarelu,
caprese bageta
Suroviny:
bageta,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
rajče,
sýr mozzarella,
sůl kouřová,
pepř citronový
Komentáře (14)
a pak ještě i na hotovou bagetku
je tam(pod grilem)jen těch 5 minut..já taky moc nemusím ty přepečené