Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 999 kJ / 5 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 314,67 g |
| Tuky | 251,70 g |
| Vláknina | 9,50 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 8,29 g |
| Sůl | 19,55 g |
| Sacharidy | 428,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rýži uvařit, mleté maso na cibuli udusit, okořenit podle chuti (ostré je lepší). Kysané zelí slijeme a smícháme s cibulí.
Krok 2: Klobásu nakrájíme na kolečka. Kysanou smetanu rozředíme s trochou vody a zamícháme. Plísňový sýr nahrubo nastrouhat.
Krok 3: Do vyššího pekáče rovnáme půlku zelí, klobásy, rýže, mleté maso a toto se opakuje a povrch se zalije kysanou smetanou, dáme do vyhřáté trouby na 180-200°C a pečeme asi 1 hodinu přiklopené.
Krok 4: Po hodince se pekáč odkryje, posype se plísňovým sýrem a nechá se chvilku zapéct.
Zveřejněno 22. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koložvárské zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAkk
Moje poznámka
Koložvárské zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAkk
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 45 minutami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 2 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 2 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kolozvarske zeli,
koložvarské zelí recept,
koložvárské,
kolžvárské zelí,
koložvártské zelí,
jak udusit zelí,
recepty koložvárské zeli,
vídeňské zelí,
recept na koložvarské zelí,
recept zelí rýže mlete maso,
zelí recepty,
mlete maso zeli smetana ryze,
recept koložvárské zelí,
kološvárské zelí s těstovinou,
pražené zelí,
rýže zelí klobása,
recepty ze zeli,
rýže/maso/zeli zalite kysanou smetanou,
koložvárské zelí s bramborem,
jak se udusit
Suroviny:
rýže,
maso mleté,
klobása,
zelí kysané,
smetana kysaná,
sýr plísňový,
kmín celý,
pepř,
sůl,
koření ďábelské,
cibule
Komentáře (2)