Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

28. 8. 2011 15:42

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 821 kJ / 1 391 kcal
Bílkoviny17,15 g
Tuky107,57 g
Vláknina39,20 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 8. 2011 16:53

:-K:-):-p:yes:

srettka

28. 8. 2011 16:43

suslajda:nojoo,já dycky přindu s křížkem po funuse:-S

suslajda suslajda

28. 8. 2011 16:42

chocolate::-Kděkuji

spagetka:taky ji mám moc ráda děkuji:-*

suslajda suslajda

28. 8. 2011 16:41

srettka:nezbyl ani drobeček:-*:yes:

spagetka spagetka

28. 8. 2011 16:19

Pstruh je podle mě nejlepší rybka:-p:-p:yes::yes:

chocolate chocolate

28. 8. 2011 16:17

Prima recept na rybku-bylinky, máslo, citron.Jen mi tam chybí bílé víno, třeba tramín, na zalití, neboť ryba musí plavat:yes:.

srettka

28. 8. 2011 16:13

a hele..suseda vaří mou nejmilejší rybu:yes:...haloo taxi..tadyy a rychle, aby mi zbylo:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený pstruh na bylinkách dietní pstruh pečený pstruh s bylinkami bylinkový pstruh pstruh na citronech vykošťování pstruha pstruh na bylinkách bylinkově americké brambory pstruh americký pstruh s bylinkami pečený pstruh v troubě s bramborami brambory k pstruhovi kolik kostí má pstruh pstruh bylinkovy pstruh na másle a rozmarynu pstruh na bylinkovem masle pstruh s bramborami kolik kostí má pstruh obecný pstruh recepty výborný pstruh na leču

Suroviny: pstruh, šťáva citronová, citron, máslo, bazalka čerstvá, petrželka, česnek, olej citronový, koření na ryby, brambory, česnek, rozmarýn, koření na americké brambory, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7DQj