Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medový perník z cukety

Skvělý perník připravíte podle našeho receptu. Mandlemi, lískovými či makadamovými ořechy lze nahradit vlašské ořechy. Do těsta mohou přijít i kousíčky sušených švestek. Výsledkem bude výborný moučník k snídani, či odpolední kávě.

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

18. 9. 2011 09:24

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie29 061 kJ / 6 946 kcal
Bílkoviny115,26 g
Tuky343,00 g
Vláknina28,40 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 935 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy816,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perník není těžký na přípravu, a přesto je bezvadný. Víc si ho vychvalovat nemůžu - vyzkoušejte sami!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 9. 2015 12:43

Včera jsem ho dělala, ale upravila jsem si ho do dělenky. Poleva na perníku je z carobu:-p

Colombo65 Colombo65

18. 9. 2011 21:35

Krásné foto ;-);-);-)

misza misza

18. 9. 2011 20:01

Nádhera:-p:-*

hanahcotton hanahcotton

18. 9. 2011 19:48

srettka:jj už na to koukám...to je parádička :yes::yes::yes:mňam:-K

sardinka

18. 9. 2011 19:46

srettka: Krásně nafocíno, kuju. Přesně tak má vypadat. ;-)

srettka

18. 9. 2011 19:44

hanahcotton:jsem to mušíla ještě opravit:-8:-))

hanahcotton hanahcotton

18. 9. 2011 19:42

srettka:já fotku nikde nevidím :-(;-(

srettka

18. 9. 2011 19:40

takže už i okoštováno,udělala jsem nahoru šrafování z fondantu,ochuceného jahodovou trestí a malinko přbarveného.
Je to výborný druh perníku a moc nám chutná,je nádherně vláčný a chuťově senzační,tímto uděluji bod:yes::-p
p.s. dovoluji si přidat fotky:-)

srettka

18. 9. 2011 18:23

jelikoz se mi v kastliku valel jeste kus cukety,tak jsem to sla prubnout. uz se ten pasvatny-tabu pernicek chladi. kluk nasi mlade prohlasil cestou pres kuchyn " tady to zase voni" :-p
p.s. jen jsem jeste na vrsek zapichla bile cokoladove cocky a do testa pridala trochu susene pomarencove kury;-)

sardinka

18. 9. 2011 11:25

U nás je hlavně o svátcích, máte pravdu, název je zavádějící, mělo by to být radši Sváteční... :-O

rebeka rebeka

18. 9. 2011 10:30

proč posvátný:-O:-O:-?:-?
já ho chci jíst..né se k němu modlit:-8:-D:-D:-D

maris maris

18. 9. 2011 09:36

Určitě dobrý perník, ale můžeš mi, prosím, vysvětlit, proč posvátný:-O;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketový perník cuketový perník bez mouky cuketový perník kluci v akci perník z cukety výborný cuketový perník perník s cuketou medový cuketový perník kluci v akci perník medový perník cuketový perník bez vajec perník z cukety bez vajec medový perník recept recepty z cukety cuketova pernik cuketový perník s ořechy perník z cukety kluci v akci perník z cukety a orechy poleva z carobu pernik s cuketou a ořechy kluci v akci/perník

Suroviny: cuketa, mouka polohrubá, mouka hladká, cukr krystal, vejce, cukr vanilkový, med, olej, mléko, rum, šťáva citronová, koření do perníku, kakao, ořechy vlašské, prášek do perníku, sůl

TopRecepty.cz

Medový perník z cukety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N7QK