Kuřecí řízek po pražsku

Papunka Kuchařka: Papunka

Doba přípravy: 30-45 minut 4 porce Drůbeží maso 3 názory

Suroviny

4 kuřecí prsa
sůl
mletý pepř
hladká mouka
2 lžíce oleje
1 lžíce másla
80 g šunky (šunkový salám)
2 vejce
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na oleji je po obou stranách opečeme a uchováme v teple.

  2. Na pánci rozehřejeme máslo a zlehka osmahneme šunku (šunkový salám), zalijeme vejci rozšlehanými s trochou soli, opečeme omeletu a rozkojíme ji na 4 díly.

  3. Na každý řízek položíme kousek omelety a podáváme s bramborovou kaší.

Poznámka

V originále je ještě v omeletě 80 g sterilovaného hrášku, ale jelikož ho nejím, tak jsem ho vynechala.

ZDROJ: kniha Velká domácí kuchařka

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Kuřecí řízek po pražsku

Tématické fráze: kuřecí prsa po pražsku vepřové po pražsku těstoviny po pražsku maso po pražsku kuřecí závitek po pražsku kuřecí plátek po pražsku vepřové maso po pražsku kuřecí řízek v panku pražský vepřový řízek vjeprove po prazsku vepřový plátek po pražsku kuřecí maso po pražsku vepřový řízek po pražsku závitek po pražsku kuřecí plátek pražský veprova po prazsku kure po pražsku prazske kureci rizky smažený kuřecí řízek po pražsku po prazsku

Zapomněl/a jsem heslo